Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Sari

04.03.2019 23:01
Mielenkiinnosta luin kaiken het kerrasta. Kiinnostais tietää enemmä mäsästä. Olisko paha kirjoittaa siitä matkasta? Mistä kaikki alkoi, missä ollaan nyt? Itse ehkä kohdassa ”mistä kaikki alkoi”.

Vastaus:

Niinpä teen.

Nimi: Mustikka

17.01.2019 11:34
Ethän lopeta blogin päivittämistä, seurailen kirjoituksiasi.
PS. Sinulla on ihana tytär ♡

Vastaus:

En lopettanut. Kiitos sinun. En kirjoitellut itselleni. Itsekseen puhuminen rupesi tympimään. Ja tyttäreltä terveisiä. Ps hän tykkää mustikkasmootista.

Nimi: Jussi

01.05.2017 18:54
TV:stä tutulle terveisiä ! Jaksamisia ja vointeja
toivottaa MS-tyttären isä

Nimi: Marjatta Kärki-Tikkanen

23.10.2016 17:43
Tervehdys kamu! Yhteydenottoni ovat jääneet..selityksiä riittää ;)
Josko kasassa pysyn niin nähdään Teillä. Voimia terv Mari

Nimi: Jari R

14.04.2016 21:18
Oli tehty hyvä juttu akuuttiin MS taudista ja toit sairauden tosi asiat hyvin esille niinkuin toit yleensä asiat hyvin esille myös TS valtuutetun aikanakin.
Voimia sinulle ja aurinkoista kevättä sinulle ja perheellesi toivottaa: nykyinen valtuutettu

Nimi: Janne

07.04.2016 20:27
Tervehdys... On ilo nähdä, että kaikista vastoinkäymisistä huolimatta Saulin positiivinen asenne on säilynyt. Sauliin tutustuin varmaan 2003 ja työpaikan luottamustoimissa saatiin monesti toimia yhdessä. Se aika kun sairaus jo oireili.... Herätti myös varmasti kysymyksiä lähipiirissä. Ei Suomalainen mies osaa kysyä, eikä varsinkaa tukea tuollaisessa tilanteessa. Monesti miettin silloin, miten tilanteeseen, mistä ei edes tiedä, mutta huomaa toisen selvästi muuttuneen, pitäisi suhtautua ja miten voisi auttaa. Siinä meillä monella on oppimista Mutta voimia ja aurinkoisia päiviä Saulille ja koko perheelle.

Vastaus:

Terve Janne! Itse en huomannut, että muutuin. Johtuu varmaan siitä, että näen kyseistä henkilöä "minua" usein ja näen vieläkin. En kiittänyt siihen huomiota.

Nimi: Tommi

06.04.2016 20:23
Tervehdys! Tuo sun haastattelun katsominen auttoi itseä mut ennenkaikkea velipoikaa ymmärtämään tämän taudin oireita. Mulla kun on aikalailla samoja oireita. Tsemppiä!

Vastaus:

Hyvä että minusta on hyötyä ja kiva kuulla, että en ole yksin ongelmieni kanssa.
T.Sauli

Nimi: Minä ja Keke-kissa

05.04.2016 17:33
Oli hyvä akuutti, ja terveisiä.Ja myös tyttärelle terveisiä.:)

Vastaus:

Kiitos Minä! Terveisiä Kekelle ja koko perheelle!!!!!!!
ps. Kerroin terveiset tyttärelle

Nimi: M

04.04.2016 19:02
Hyvä ja rehellinen esiintyminen. On hienoa nähdä, että vastoinkäyminen ei kaada miestä vaan vahvistaa eri tavoin. Yritän ymmärtää miten vaikeaa arki välillä on, itsekin sairastanut jotain 1,5v ilman diagnoosia. Kaikkea hyvää ja kaunista kevättä!

Nimi: Carmali

04.04.2016 18:52
Oli hyvä ja selkeä ulosanti asiasta Akuutissa. Se vain jäi vaivaamaan, että miksi diagnosointi on niin vaikeaa. Mulla samanlaisia oireita. Esim. liikkuminen samankaltaista. Epävarma itsensä hallinta. Humalaisenkävely. Paikallaan ei voi seistä. Nopea uupuminen. Näkö kuin hämähäkinseitin läpi katselisi ja kun käännän katsetta, kaataa. Elohiiriä ympäri kroppaa. Ym. vaikka kuinka. Mutta diagnoosia ei ole saatu kuvista (tietokonetomografia, magneettikuva, gammakuvauksia 2) huolimatta. Voiko silti olla Ms?

Vastaus:

En tiedä, kun en ole lääkäri. Minulla on tehty samat kokeet, mutta selkäydin-näyte varmisti asian. Näköasiat on minullakin samoja. Kaupassa uupuneena tavaroiden värit vain vilistää silmissä. Diagnosoinnin saaminen vei oman aikansa, koska haluavat olla varmoja asiasta.
T. Sauli
ps. Juttelin asiasta puolison kanssa ja hän sanoi, että minulla oli alussa lähes kaikki samat oireet.(ennen diagnoosia)

Nimi: Jari

04.04.2016 18:45
Moro
Akuuttia kanssa katselin ..Minulla kanssa etenevä MS-tauti ja siihenhän ei ole mitään maallisia lääkkeitä. Paljon samoja oireita. 5 vuotta nyt sairastanut, mutta omilla jaloilla vielä mennään 52 v mittarissa,liikumista yritän harrastaa, mutta väsy tulee helposti. Hyvää kevään jatkoa! (Puilla mäkin lämmitän, mutta sahaa en enään saa pidellä)

Vastaus:

Terve
Olen sanonut sairastavani naistentautia, koska naisia on enemmän. Pitkään olet sinnitellyt, kun sairaus puhkeaa yleensä ennen neljänkymmenen ikää. Sinnittelyä.
T.Sauli

Nimi: Merituuli Jaakkola

04.04.2016 17:37
Hei! Katselin äsken Akuuttia ja nyt oli sitten ihan pakko laittaa tervehdys. Hyvä haastattelu oli. Itse olen sairastanut MS-tautia vuodesta 1995 ja eläkkeellä olen ollut jo yli 15 vuotta. Täytä tässä kuussa 51. Kovasti tutulta tuntui kaikki tuo mitä kerroit. Kaikkea hyvää sinne!

Nimi: Kirsi

04.04.2016 17:36
Hieno ja onnistunut haastattelu, tsemppiä jatkoon ja koko elämäön

Nimi: anna

19.03.2016 21:14
Hyvä kirjoitus .samilla sukuunsa tullut hyvä huumori ja sitä aina tarvitaan varsinkin kun elämä kottelee, kevennystä itse kunkin joutuu välillä käytyämään, seppiä !

Vastaus:

Kiitos! Täytyy sanoa, että minä ei ymärä (seppiä)

Nimi: Miia K

19.03.2016 07:27
Hyvä kirjoitus. Mie niin tuota siun omalaatusta huumoria tykkään kuunnella/lukea.Toivon paljon hyviä päiviä kaikesta huolimatta. Kesä tulee ja toivottavasti se piristää.

Vastaus:

Kiitos. Piristäähän kesä, mutta tulee arvostettua liian vähän muitakin vuodenaikoja. Ter Sauli

Nimi: Kirsi

12.03.2016 11:06
Hei! Kiva lukea "kohtalo toverin" kirjoitusta. Tunnen monissa asioissa samoin ja tiedän mistä puhut. Minulla on myös monta samaa oiretta. Mutta senhän me tiedetään että yrittänyttä ei laiteta, joten on pakko yrittää, vaikka ei aina jaksakaan.

©2020 MS-SAULI - suntuubi.com